opc_loader

Apple iPhone hoesjes

Apple is een van de meest verkochte Smartphones in Nederland.Daarom hebben wij, Telefoonhoesjesweb.nl, Genoeg diversiteit voor jou. Wij hebben hoesjes voor de iphone 5 series tot de iphone X en zelfs de ipad's van apple.

Waarom zou ik een hoesje kopen voor mijn iPhone ?

Een iPhone is mooi en kostbaar. Dus wil je jouw apple iphone zo goed mogelijk beschermen. Doordat de iPhone een groot scherm heeft van glas of de nieuwe modellen zelfs de achterkant van glas hebben, zijn ze heel erg kwetsbaar voor krassen of zelfs valschade.Om te voorkomen dat jouw iphone beschadigd raakt kan je er voor kiezen om een hoesje eromheen te doen.

Wat voor hoesje moet ik dan nemen ?

Er zijn verschillende hoesjes op de markt voor de iPhone. van insteek hoesjes tot volledige bookcases. Wil je jouw iPhone lekker dun houden en laten dan kan je kiezen voor een backcover. Een backcover is meestal een siliconen hoesje die je om jouw iPhone doet.Hiermee bescherm je de achter en de zijkanten. Het beste kan je een backcover combineren met een screenprotector. Wil je toch volledige bescherming dan kan je kiezen voor een bookcase. Met een bookcase bescherm je het gehele toestel. en je kan er pasjes in kwijt of zelfs voor een slimbookcase kiezen waarmee je jouw toestel strak en dun houdt. nadeel van een slimcase is dat er 1 of geen pasjes in kunnen.

Keuze gemaakt ?

Bestel dan vandaag dan zorgen wij dat je jouw hoesje binnen 1-2 dagen in huis hebt.

Waarom bij Telefoonhoesjesweb.nl ?

  •  Gratis verzending
  •  Hoge kwaliteit
  • 14 dagen bedenktijd
  •  Altijd telefonisch bereikbaar voor jouw vragen
  •  Voldoende keuze
  •  Goedkoop