opc_loader
Filter op kenmerken
€ 8
€ 40
Type hoesje
Kleur
Materiaal
Mate van bescherming

iPhone XR hoesjes

iPhone XR hoesjes

Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1

iPhone XR hoesjes

Om uw iPhone XR goed te beschermen raden wij u aan om een hoesje te gebruiken. Telefoonhoesjesweb.nl heeft een ruim vooraad aan hoesjes voor jouw iPhone XR.
Je kunt jouw smartphone op diverese manieren beschermen. Je kan alleen een TPU backcover ( siliconen ) hoesje gebruiken in combinatie met een screenprotector of een Bookcase voor de iPhone XR gebruiken waar je bijvoorbeeld pasjes in kwijt kunt.

iPhone XR bookcase

iPhone XR bookcase hebben wij in diverse kleuren en stijlen voor jou. Je kan voor een leren hoesje kiezen of een van kunstleer. Bookcase hoesjes hebben meestal plek voor pasjes en wat briefgeld of notities. Je kan een bookcase ook horizontaal neerzetten om bijvoorbeeld filmpjes te kijken. 

 

iPhone XR TPU backcover

Wil je het ontwerp van jouw iphone laten zien maar toch je XR beschermen ? kies dan voor een TPU backcover . Een backcover beschermt je toestel aan de achterkant die van glas is bij  een iPhone XR en de hoeken waar een toestel meestal op valt als het per ongeluk uit je vingers glipt. Wij raden je wel aan om een Screenprotector te gebruiken samen met een Backcover.

Winkelwagen
Levering

Hulp nodig met bestellen ?

Webwinkelkeur