opc_loader

Bij ons betaalt u altijd veilig!

Met meer dan tien jaar ervaring in de telecombranche, weten wij dat u als klant te allen tijde behoefte heeft aan zekerheid als het gaat om het verrichten van betalingen. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van nationaal-en internationaal erkende en veilige betaalmethoden:
iDEAL
Met iDEAL kunt u uw bestelling veilig, vertrouwd en gemakkelijk afrekenen. U kunt betalen via de beveiligde internetomgeving van uw eigen bank. U hoeft voor het betalen met iDEAL geen account aan te maken, maar u kunt gewoon inloggen volgens dezelfde veilige methode die u ook bij het internetbankieren gebruikt.


Paypal
PayPal is naast iDEAL een zeer veilige manier om online te betalen zonder uw gegevens te delen. Betaal mobiel vanaf uw telefoon. Geen random readers of verificatiecodes, gewoon, simpel online shoppen en betalen.


COD
Indien u kiest voor levering onder rembours, dan betaalt u uw bestelling op het moment van aflevering. U betaalt het aankoopbedrag vermeerderd met de eventuele transport- en rembourskosten rechtstreeks aan de chauffeur van de bezorgdienst op het moment dat u de bestelling in ontvangst neemt.

COD Kosten:

COD binnen Nederland, Belgie en Duitsland: € 9,90 (excl BTW)
COD binnen overige Europese landen: € 14,90


Bancontact / Mr Cash
Bancontact/Mister Cash zorgt al sinds 1989 voor een vlot betalingsverkeer en is de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Bancontact/Mister Cash zorgt ervoor dat het geld van de rekening van een betaler wordt verplaatst naar de rekening van een ontvanger. Voor een kaarthouder gebeurt dit via de bank die zijn kaart heeft uitgegeven (de issuer), voor een handelaar via de leverancier van zijn betaalterminal of online betaaloplossing (de acquirer).


Sofort Banking
Met SOFORT Banking is het online betalen eenvoudiger dan ooit! U gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling (sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving) direct kan worden verwerkt. Bovendien SOFORT Banking is een veel gebruikte betaalmethode in Duitsland. Door het gebruik van SOFORT Banking willen wij graag onze Duitse klanten tegemoet komen.