opc_loader

iPhone X - Het nieuwe vlaggenschip van Apple

iPhone X hoesje

De iPhone X, iPhone 10 , is de nieuwe vlaggenschip en opvolger van de iPhone 7 en 8 (PLUS).
De iPhone x is uitgekomen in twee kleuren, namelijk zilver en spacegrijs. De kleuren zijn beperkter dan de vorige versies, dit komt door de glazen achterkant. Ook heeft de iPhone x geen homeknop meer. om bijvoorbeeld terug te gaan naar de home menu veeg je met je vinger omhoog.

De iPhone x wordt geleverd in 64 GB of 256 GB, er zit een gezichtsherkenning op de toestel wat ontgrendelen makkelijker maakt. Door zijn nieuwe A11-chip is de Iphone x een stuk sneller geworden.
Aan de achterkant vindt je twee camera's , deze zijn verticaal geplaats ( bij de vorige modellen horizontaal )

Om jouw iPhone x optimaal te beschermen hebben wij verschillende hoesjes voor jouw iPhone x . Om je scherm te beschermen kan je een screenprotector van glas bestellen.Hierdoor is jouw iPhone x bescherm tegen krassen en bij het vallen verkleint het de kans dat jouw iPhone x OLED scherm breekt.Wil je de achterkant van jouw iPhone x beschermen? Dan kan je kiezen voor een TPU hoesje. Met een TPU hoesje bescherm je de achterkant, zijkanten en de hoeken van je smarphone.

Om jouw iPhone X volledig te beschermen kan je kiezen voor bookcase. Met een bookcase bescherm je zowel de achterkant en hoeken als de voor kant.

iPhone X bookcaseiPhone X TPU
iPhone x bookcase                                       iPhone X TPU

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.